Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szülői levél

2015.08.07

Tisztelt szülők!

Az óvodai ballagások jelzik, hogy rövidesen új környezetbe kerül a gyermekük és megkezdi iskolai tanulmányait. Köszönjük, hogy iskolánkat választották, megtisztelnek bennünket azzal, hogy ránk bízzák csemetéjüket.

A zökkenőmentes tanévkezdéshez szeretnénk segítséget nyújtani a következő információkkal.

1. Iskolánk a 2015/2016-os tanév et megelőzően Csirip tábor címmel tematikus napközis foglalkozások szervezését tervezi a leendő első osztályos tanulók számára.

Időpontja: 2015. augusztus 17-től 19-ig naponta 8:00-tól 16:00-ig

Helyszín: Nyíregyházi Főiskola Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Önköltséges díj: 10000 Ft /fő

  • Szükséges felszerelés: felszerelt tolltartó, ásványvíz palackban, váltóruha, váltócipő, kényelmes öltözet, tisztasági csomag, benne: pohár, törölköző, kiskanál, textilszalvéta, fésű, hosszú hajú kislányok esetén hajgumi,
  • a TAJ-kártya fénymásolata,
  • a fadoboz tartalma /a fadobozokba az első tábori napon be lehet pakolni a rajzeszközöket/

 

 

A tábor jó alkalmat nyújt arra, hogy a kis elsősök megismerkedjenek iskolánkkal, tanítóikkal. A gyerekek napközis ( kézműves-, csoportfejlesztő, sport-) foglalkozásokon vehetnek részt, melyet iskolánk tanítónői és napközis nevelői tartanak. Jó hangulatú, életkoruknak megfelelő képességfejlesztő módszerekkel próbáljuk előkészíteni őket arra, aminek az évkezdéskor hasznát fogják látni.
A gyerekek háromszori étkezést kapnak. ( tízórai, ebéd, uzsonna)
Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a tábor a mellékletben található jelentkezési lapot kitöltve iskolánkban a 6-os irodában legyenek szívesek befizetni a  tábor díját és leadni a jelentkezési lapot.

2. A mellékletben található Adatlapot kitöltve legyenek szívesek a Csirip táborba jelentkezéskor leadni a 6-os irodában.

3.Annak érdekében, hogy már az első tanítási napon minden figyelmünket a gyerekekre tudjuk fordítani, kérjük, hogy a mellékletekben található ajánlott iskolai felszerelést a Csirip tábor első napjára legyenek szívesek a kért módon behozni.

4. Fontos, hogy a gyerek minden felszerelésén szerepeljen a monogramja.

5. Az iskolatáskánál fontos, hogy rekeszekre tagolt, háton hordható legyen.

 

6. Időjárásnak megfelelően kérem, hogy a Gyermek hozzon magával fülvédőt, esőkabátot, hűvösebb időre melegítőt, váltó zoknit és alsóneműt, napszúrás ellen kis kendőt, sapkát esetleg naptejet.

 

7. Kérjük, hogy Gyermeke törvényes képviselőjeként a programot megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a táborozásban résztvevő Gyermeke megfelelő egészségi állapotát a táborozás megkezdése előtt.

 

8. Ezt a nyomtatványt mellékelten elküldjük Önöknek, kérem, hogy szíveskedjenek a tábor első napjára kitöltve elhozni! Ha a nyomtatás gondot okoz, iskolánkban szerdánként, ügyintézési időben ezt megteszik. /fsz. 6-os szoba/

9. Amennyiben Gyermekük rendszeresen gyógyszert szed, szíveskedjenek azt utasítással ellátni, s a tábor első napján átadni!

10. A megvásárolt eszközöket, amelyeket reklámtáskákba rakva kérjük a bevásárló lista alapján, /az iskolatáska, és annak tartalma kivételével/ legyenek szívesek behozni a tábor első napján (augusztus 17-én), lehetőleg délután! KÖSZÖNET!